Invald med 75 röster och därmed SFP:s röstmagnet i Lappträsk.

Det gick vägen! Jag är invald i Lappträsk fullmäktige med 75 röster för fyra år framåt! Tusen tack till alla som röstat på mig och SFP!  Jag är själv fortfarande lite chockerad över att ha varit SFP:s röstmagnet i Lappträsk men det känns otroligt bra med ett så starkt förtroende. Jag känner mig också väldigt ödmjuk över att så många av Lappträskborna tycker att jag är den bästa att representera dom i fullmäktige. Nu börjar jobbet!

Minut valittiin Lapinjärven valtuustoon neljäksi vuodeksi 75 äänellä! Tuhannet kiitokset kaikille äänestäjille. Minulla oli eniten ääniä RKP:n listalla. Olen vielä vähän shokissa siitä ja samalla tosi nöyrä että niin moni halusi minut edustamaan niitä valtuustoon. Nyt alkaa se oikea työ neljäksi vuodeksi! Toivon hyvää yhteistyötä muiden valtuutettujen sekä puolueiden kanssa